Έστω συνάρτηση
με
και για
ισχύει
. Να βρεθεί ο τύπος της.Edit από Γενικούς Συντονιστές.
Συντονιστής: Μπάμπης Στεργίου
με
και για
ισχύει
. Να βρεθεί ο τύπος της.dennys έγραψε:Καλημέρα Γιώργο
Τί δεν επαληθεύει ακριβώς;
διονύσης
για
. Μήπως μπορείτε να εξηγήσετε πώς το βρήκατε;
που προκύπτει από τη δοσμένη, κάπου δυσκολεύει. Αν μπορέσω, θα την ξανακοιτάξω, με σχολικό πάντα θεωρητικό πλαίσιο.Ωραία !bboybast έγραψε:Εγώ την έχω φτιάξει.Η λύση της είναι αυτή που γράφει ο κ. Διονύσης.()
bboybast έγραψε:Την παρακάτω διαφορική εξίσωση την προσπαθώ κάτι μέρες αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Έστω συνάρτησημε
και για
ισχύει
. Να βρεθεί ο τύπος της.
Edit από Γενικούς Συντονιστές.
Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, ξεκινήσατε από τηνbboybast έγραψε:Εγώ την έχω φτιάξει. Η λύση της είναι αυτή που γράφει ο κ. Διονύσης. ()
, οδηγηθήκατε στην παραπάνω μη γραμμική συνήθη δ.ε. 2ης τάξης, και θέλετε να τη λύσετε (ή να δείτε αν λύνεται) με ύλη Λυκείου;achilleas έγραψε: Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, ξεκινήσατε από την, οδηγηθήκατε στην παραπάνω μη γραμμική συνήθης δ.ε. 2ης τάξης,
και θέλετε να τη λύσετε (ή να δείτε αν λύνετε) με ύλη λυκείου;
Φιλικά,
Αχιλλέας
Θα έλεγα να στείλλεις τη λύση σου στον Αχιλλέα μόνο, να την κοιτάξει και να μας δώσει το πράσινο φως να την παλέψουμε πιο πολύ.bboybast έγραψε:Kαλά καταλάβατε.
Ωραία . Σε ευχαριστούμε, διότι τώρα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα .bboybast έγραψε:Ναι το δεύτερο.Ψάχνω για μια γενική λύση.
δεν την έβαλα για να λυθείΜέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης