ΔΟΚΙΜΗ
-
caley-hamilton
Re: ΔΟΚΙΜΗ

,
,
?????
\displaystyle\sum_{i=1}^{n/2}\ i^2=5
\ x_1^2+x_2^2+...+x_n^2=\displaystyle\sum_{i=1}^{n}\ x_i^2
\ e^{i\pi}+1=0
\ A\times{B}
\ f:\mathbb R \to\mathbb R^n
\forall x,y\in\mathbb R
\displaystyle\prod_{k=1}^{n}\frac{(k+1)^3-1}{(k+1)^3+1}$
τελευταία επεξεργασία από caley-hamilton σε Παρ Μαρ 04, 2011 11:19 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Εάν επρόκειτο να ξυπνήσω έπειτα από έναν ύπνο χιλίων ετών,
η πρώτη μου ερώτηση θα ήταν:Αποδείχθηκε η υπόθεση Riemann;
David Hilber (1862-1943)
David Hilber (1862-1943)
-
caley-hamilton

τελευταία επεξεργασία από caley-hamilton σε Σάβ Μάιος 28, 2011 1:53 am, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Εάν επρόκειτο να ξυπνήσω έπειτα από έναν ύπνο χιλίων ετών,
David Hilber (1862-1943)
David Hilber (1862-1943)
-
minast1994
- konstantinos21
- konstantinos21

Γιώργος Μπαγάνης
"An idea which can be used once is a trick. If it can be used more than once it becomes a method."
George Polya and Gabor Szego
"An idea which can be used once is a trick. If it can be used more than once it becomes a method."
George Polya and Gabor Szego
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Πρώτο πρόβλημα που το έχω διαπιστώσει εδώ και καιρό

γιατί δεν μου το εμφανίζει στην συνηθισμένη μορφή (δηλαδή έτσι όπως το γνωρίζουμε, δείτε την παρακάτω εικόνα);
Δεύτερο πρόβλημα που μου το κάνει τώρα τελευταία και μετά από τα τελευταία γεγονότα αρχίζω να φοβάμαι ότι ο υπολογιστής μου κάνει κόλπα!

ο τύπος κόβεται χαμηλά, μια γραμμή δηλαδή σαν να έχει "φάει" το κάτω μέρος του τύπου! Δηλαδή το "3" και το "5" που είναι παρονομαστές τους λείπει ένα κομμάτι από όλο το νούμερο....
Στέλνω και σε εικόνα έτσι όπως το βλέπω στον υπολογιστή μου μήπως και όλα αυτά οφείλονται στην δική μου οθόνη άρα και περίπτωση!
Το βάζω και σαν εικόνα μήπως φταίει ο τρόπος που μου το εμφανίζει στον υπολογιστή μου

γιατί δεν μου το εμφανίζει στην συνηθισμένη μορφή (δηλαδή έτσι όπως το γνωρίζουμε, δείτε την παρακάτω εικόνα);
Δεύτερο πρόβλημα που μου το κάνει τώρα τελευταία και μετά από τα τελευταία γεγονότα αρχίζω να φοβάμαι ότι ο υπολογιστής μου κάνει κόλπα!

ο τύπος κόβεται χαμηλά, μια γραμμή δηλαδή σαν να έχει "φάει" το κάτω μέρος του τύπου! Δηλαδή το "3" και το "5" που είναι παρονομαστές τους λείπει ένα κομμάτι από όλο το νούμερο....
Στέλνω και σε εικόνα έτσι όπως το βλέπω στον υπολογιστή μου μήπως και όλα αυτά οφείλονται στην δική μου οθόνη άρα και περίπτωση!
Το βάζω και σαν εικόνα μήπως φταίει ο τρόπος που μου το εμφανίζει στον υπολογιστή μου
- Συνημμένα
-
- latex_logo.png (3.89 KiB) Προβλήθηκε 6139 φορές
-
- Latex.jpg (4.6 KiB) Προβλήθηκε 6139 φορές
(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν

- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Μάκη δοκίμασε και κάποιο άλλο browser εκτός από αυτό που χρησιμοποιείς και πες μας αν σου κάνει τα ίδια! Επίσης για τον τύπο που λες ότι σου κόβει για δοκίμασε κάτι το οποίο μπορεί να φαίνεται λίγο χαζό όμως το έχω δει να δουλεύει σε κάποιες περιπτώσεις (έχει συμβεί και σε μένα στο google chrome). Δοκίμασε λοιπόν να μεγεθύνεις την εικόνα στον browser (όχι να αλλάξεις την ανάλυση του υπολογιστή σου). Συνήθως αυτό γίνεται είτε από τις ρυθμίσεις είτε πατώντας Ctrl και + (μεγέθυνση) είτε Ctrl και - (σμίκρυνση).
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Αλέξανδρε η μεγέθυνση και ύστερα σμίκρυνση διόρθωσε το πρόβλημα με την γραμμή που έκοβε τον Μαθηματικό κείμενο!
Όσο για το άλλο, την μορφή
, o διαφορετικός browser το έδειξε λίγο καλύτερα αλλά όχι στην επιθυμητή και γνωστή μορφή.
Σου δείχνω την μορφή που εμφανίζεται στο blog μου, παρασάγγας από αυτό που βλέπω εδώ... Μήπως φταίει ο
που υποστηρίζει το forum; Αλλά έχω την εντύπωση ότι έχω δει τον Γρηγόρη ή τον Τάσο να το γράφουν σωστά...
Αν και δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, απλά φοβάμαι μήπως κρύβει το σύστημα μου και άλλες αμαρτίες!
Ευχαριστώ Αλέξανδρε!
Όσο για το άλλο, την μορφή
, o διαφορετικός browser το έδειξε λίγο καλύτερα αλλά όχι στην επιθυμητή και γνωστή μορφή. Σου δείχνω την μορφή που εμφανίζεται στο blog μου, παρασάγγας από αυτό που βλέπω εδώ... Μήπως φταίει ο
που υποστηρίζει το forum; Αλλά έχω την εντύπωση ότι έχω δει τον Γρηγόρη ή τον Τάσο να το γράφουν σωστά... Αν και δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, απλά φοβάμαι μήπως κρύβει το σύστημα μου και άλλες αμαρτίες!
Ευχαριστώ Αλέξανδρε!
- Συνημμένα
-
- Latex3.jpg (8.61 KiB) Προβλήθηκε 6094 φορές

- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Μάκη για να εμφανιστεί το LaTeX έτσι όπως το θέλεις θα πρέπει να το γράψεις ως εντολή του LaTeX.
Δηλαδή αν γράψεις:
θα εμφανίσει αυτό που έστειλες δηλαδή

Ενώ αν γράψεις δηλαδή σαν εντολή τότε θα εμφανίσει το γνωστό λογότυπο

Αλέξανδρος
Δηλαδή αν γράψεις:
Κώδικας: Επιλογή όλων
LaTeX
Ενώ αν γράψεις
Κώδικας: Επιλογή όλων
\LaTeX
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:

Αλέξανδρε, έσχισες! Ευχαριστώ!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

![x+y x^[i/2] x+y x^[i/2]](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/6b008ad02a24085aad4bce65b1549ad8.png)