Στον γενικό συντονιστή Μαυρογιάννη,αλλά και στον Ζανταρίδη, τον Φραγκάκη, τον Κατσίπη, τον Κυριαζή και όλους τους υπόλοιπους.
Χρόνια πολλά Νίκο.
Συντονιστής: spyros
- matha
- Γενικός Συντονιστής
Re: Χρόνια πολλά Νίκο.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νικόλαους του
.
Στον γενικό συντονιστή Μαυρογιάννη,αλλά και στον Ζανταρίδη, τον Φραγκάκη, τον Κατσίπη, τον Κυριαζή και όλους τους υπόλοιπους.
Μάγκος Θάνος
- chris_gatos
- Επιμελητής
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!
Ιδιαίτερες ευχές στον γενικό συντονιστή μας και πηγή έμπνευσης Νίκο Μαυρογιάννη
στον εξαιρετικό άνθρωπο και μαθηματικό Νίκο Ζανταρίδη και στους φίλους και ξεχωριστούς μαθηματικούς Νίκο Κατσίπη, Νίκο Φραγκάκη
και τον γεωμέτρη μας Νίκο Κυριαζή.
Ιδιαίτερες ευχές στον γενικό συντονιστή μας και πηγή έμπνευσης Νίκο Μαυρογιάννη
στον εξαιρετικό άνθρωπο και μαθηματικό Νίκο Ζανταρίδη και στους φίλους και ξεχωριστούς μαθηματικούς Νίκο Κατσίπη, Νίκο Φραγκάκη
και τον γεωμέτρη μας Νίκο Κυριαζή.
Χρήστος Κυριαζής
Χρόνια Πολλά και δημιουργικά και από μένα σε όλους τους εορτάζοντες .
Ιδιαίτερα στον παλιό μου καθηγητή Νίκο Μαυρογιάννη ( αν και με το δικό του τρόπο ακόμα με διδάσκει ) , αλλά και στους Νίκο Ζανταρίδη , Νίκο Κατσίπη , Νίκο Ιωσηφίδη και Νίκο Κυριαζή .
Ιδιαίτερα στον παλιό μου καθηγητή Νίκο Μαυρογιάννη ( αν και με το δικό του τρόπο ακόμα με διδάσκει ) , αλλά και στους Νίκο Ζανταρίδη , Νίκο Κατσίπη , Νίκο Ιωσηφίδη και Νίκο Κυριαζή .
Σωτήρης Στόγιας
- Christos.N
Χρόνια πολλά στους Νικόλαους μας, υγεία και καλή δύναμη.
Χρήστος Ντάβας
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
- gbaloglou
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Γιώργος Μπαλόγλου -- κρυσταλλογράφω άρα υπάρχω
Ὁρᾷς, τὸ κάλλος ὅσσον ἐστὶ τῆς λίθου, ἐν ταῖς ἀτάκτοις τῶν φλεβῶν εὐταξίαις. -- Παλατινή Ανθολογία 9.695 -- Ιδού του πετραδιού η άμετρη ομορφιά, μεσ' των φλεβών τις άναρχες πειθαρχίες.
Ὁρᾷς, τὸ κάλλος ὅσσον ἐστὶ τῆς λίθου, ἐν ταῖς ἀτάκτοις τῶν φλεβῶν εὐταξίαις. -- Παλατινή Ανθολογία 9.695 -- Ιδού του πετραδιού η άμετρη ομορφιά, μεσ' των φλεβών τις άναρχες πειθαρχίες.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που μου ευχήθηκαν την ημέρα της ονομαστικής μου γιορτής. Τους αντεύχομαι κάθε καλό για τους ίδιους και τους δικούς τους ανθρώπους.
Νίκος Ιωσηφίδης (ΝΛΙ)
Μαθηματικός - Φροντιστής
Βέροια, τηλ. 23310-20143, 6974-641-655
e-mail: iossifid@yahoo.gr
Νίκος Ιωσηφίδης (ΝΛΙ)
Μαθηματικός - Φροντιστής
Βέροια, τηλ. 23310-20143, 6974-641-655
e-mail: iossifid@yahoo.gr
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες Νικόλαους του φόρουμ, και ειδικά
- στον Νίκο Μαυρογιάννη, τον ακούραστο Γενικό Συντονιστή, που ξέρω πόσο δύσκολο έργο επιτελεί,
- στον συντοπίτη Νίκο Φραγκάκη και τον Νίκο Κυριαζή, ακούραστους θεράποντες της Γεωμετρίας,
- στον Νίκο Ιωσηφίδη με τον οποίο μοιραζόμαστε το χόμπι της ταχυδακτυλουργίας και τον Νίκο Ζανταρίδη, εξαιρετικούς
Μαθηματικούς και κοσμήματα της Φροντιστηριακής Παιδείας,
- στον Νίκο Κολλιόπουλο, που τον πρωτογνώρισα όταν ήταν νεαρός φοιτητής εκπροσωπόντας το ΕΜΠ στον διαγωνισμό SEEMOUS (όπου ήμουν στο problem committee)
- στον Νίκο Κατσίπη αριστούχο, τότε, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Με εκτίμηση σε όλους,
Μιχάλης
- στον Νίκο Μαυρογιάννη, τον ακούραστο Γενικό Συντονιστή, που ξέρω πόσο δύσκολο έργο επιτελεί,
- στον συντοπίτη Νίκο Φραγκάκη και τον Νίκο Κυριαζή, ακούραστους θεράποντες της Γεωμετρίας,
- στον Νίκο Ιωσηφίδη με τον οποίο μοιραζόμαστε το χόμπι της ταχυδακτυλουργίας και τον Νίκο Ζανταρίδη, εξαιρετικούς
Μαθηματικούς και κοσμήματα της Φροντιστηριακής Παιδείας,
- στον Νίκο Κολλιόπουλο, που τον πρωτογνώρισα όταν ήταν νεαρός φοιτητής εκπροσωπόντας το ΕΜΠ στον διαγωνισμό SEEMOUS (όπου ήμουν στο problem committee)
- στον Νίκο Κατσίπη αριστούχο, τότε, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Με εκτίμηση σε όλους,
Μιχάλης
- Κώστας Μαλλιάκας
-
KAKABASBASILEIOS
- Συντονιστής
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά,με υγεία πάνω απ όλα
σε όλους τους εορτάζοντες της παρέας μας
Ξεχωριστά στο ΝΊΚΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ να έχει πάντα την δύναμη να μας συντονίζει...
και ΝΙΚΟ ΖΑΝΤΑΡΙΔΗ να μας ανοίγει δρόμους και να μας φωτίζει...
σε όλους τους εορτάζοντες της παρέας μας
Ξεχωριστά στο ΝΊΚΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ να έχει πάντα την δύναμη να μας συντονίζει...
και ΝΙΚΟ ΖΑΝΤΑΡΙΔΗ να μας ανοίγει δρόμους και να μας φωτίζει...
f ανοιγοντας τους δρομους της Μαθηματικης σκεψης, f' παραγωγος επιτυχιας
Τα Μαθηματικά είναι απλά...όταν σκέπτεσαι σωστά...
Τα Μαθηματικά είναι αυτά...για να δεις πιό μακρυά...
Τα Μαθηματικά είναι μαγεία...όταν έχεις φαντασία...
Τα Μαθηματικά είναι απλά...όταν σκέπτεσαι σωστά...
Τα Μαθηματικά είναι αυτά...για να δεις πιό μακρυά...
Τα Μαθηματικά είναι μαγεία...όταν έχεις φαντασία...
- Demetres
- Γενικός Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Αμέλησα χθες να ευχηθώ στα πολλά και εκλεκτά μέλη μας που γιόρταζαν. Χρόνια πολλά λοιπόν, έστω και καθυστερημένα.
- nsmavrogiannis
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να είστε γεροί, δημιουργικοί και να έχετε καλές γιορτές.
Εύχομαι με την σειρά μου χρόναι πολλά στους καλούς συνονόματους συναδέλφους αλφαβητικά και ανακατεμένους ηλικιακά: Νίκο Κατσίπη, Νίκο Κυριαζή, Νίκο Ζανταρίδη, Νίκο Κολλιόπουλο, Νίκο Ιωσηφίδη, Νίκο Φραγκάκη.
Εύχομαι με την σειρά μου χρόναι πολλά στους καλούς συνονόματους συναδέλφους αλφαβητικά και ανακατεμένους ηλικιακά: Νίκο Κατσίπη, Νίκο Κυριαζή, Νίκο Ζανταρίδη, Νίκο Κολλιόπουλο, Νίκο Ιωσηφίδη, Νίκο Φραγκάκη.
Αν κανείς δεν ελπίζει, δεν θα βρεί το ανέλπιστο, οι δρόμοι για το ανεξερεύνητο θα είναι κλειστοί.
Ηράκλειτος
Ηράκλειτος
- Doloros
- Επιμελητής
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας . Σας εύχομαι ό,τι καλλίτερο.
Χρόνια πολλά με υγεία και καλή καρδιά ( Κυριολεκτικά και μεταφορικά) στους με το ίδιο όνομα :
Νίκο Μαυρογιάννη
Νίκο Ιωσηφίδη
Νίκο Κατσίπη
Νίκο Κυριαζή
Νίκο Ζανταρίδη
Νίκο Αντωνόπουλο
Νίκο Αθανασίου
Νίκο Κολλιόπουλο
Ν.
Χρόνια πολλά με υγεία και καλή καρδιά ( Κυριολεκτικά και μεταφορικά) στους με το ίδιο όνομα :
Νίκο Μαυρογιάννη
Νίκο Ιωσηφίδη
Νίκο Κατσίπη
Νίκο Κυριαζή
Νίκο Ζανταρίδη
Νίκο Αντωνόπουλο
Νίκο Αθανασίου
Νίκο Κολλιόπουλο
Ν.
-
nickthegreek
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να είστε όλοι καλά! Χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους τους συνονόματους 
Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου
Μεταδιδακτορικός ερευνητής, τμήμα μαθηματικών- Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μεταδιδακτορικός ερευνητής, τμήμα μαθηματικών- Πανεπιστήμιο Κρήτης
-
ΝΙΚΟΣ
- Διακεκριμένο Μέλος
Αγαπητοί φίλοι.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τα ευγενικά σας λόγια, που εκφράσατε για μένα εδώ, στο τηλέφωνο και με προσωπικά σας μηνύματα.
Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί.
Εύχομαι και εγώ, χρόνια πολλά και καλά, υγεία, χαρά, ευτυχία, ατομική και οικογενειακή, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.
Ιδιαίτερες ευχές στους εκλεκτούς φίλους:
Νίκο Μαυρογιάννη (Για τον οποίο τρέφω απεριόριστη αγάπη, θαυμασμό και εκτίμηση), Νίκο Ιωσηφίδη (Πολύ καλό φίλο και άξιο Μαθηματικό μας), Νίκο Ζανταρίδη,(Παλιό πολύ καλό φίλο), Νίκο Κατσίπη, Νίκο Φραγκάκη, Νίκο Κολλιόπουλο, Νίκο Αθανασίο, Νίκο Αντωνόπουλο και Νίκο Ράπανο.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Με αγάπη
Νίκος Κυριαζής.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τα ευγενικά σας λόγια, που εκφράσατε για μένα εδώ, στο τηλέφωνο και με προσωπικά σας μηνύματα.
Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί.
Εύχομαι και εγώ, χρόνια πολλά και καλά, υγεία, χαρά, ευτυχία, ατομική και οικογενειακή, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.
Ιδιαίτερες ευχές στους εκλεκτούς φίλους:
Νίκο Μαυρογιάννη (Για τον οποίο τρέφω απεριόριστη αγάπη, θαυμασμό και εκτίμηση), Νίκο Ιωσηφίδη (Πολύ καλό φίλο και άξιο Μαθηματικό μας), Νίκο Ζανταρίδη,(Παλιό πολύ καλό φίλο), Νίκο Κατσίπη, Νίκο Φραγκάκη, Νίκο Κολλιόπουλο, Νίκο Αθανασίο, Νίκο Αντωνόπουλο και Νίκο Ράπανο.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Με αγάπη
Νίκος Κυριαζής.
- nkatsipis
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας!
Να είστε πάντα όλοι καλά!
Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
Πάντα με υγεία και ευτυχία!
Νίκος Κατσίπης
Να είστε πάντα όλοι καλά!
Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
Πάντα με υγεία και ευτυχία!
Νίκος Κατσίπης
(ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΟΥ ΥΔΑΤΩΝ)
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !!!Να είστε όλοι καλά με υγεία και θετική ενεργεια και να περνάτε καλά με τις οικογένειές σας .Εύχομαι και στους συνονόματους φίλους
Νίκο Αθανασίου, Νίκο Ιωσηφίδη,Νίκο Αντωνόπουλο,Νίκο Κατσίπη,Νίκο Κολλιόπουλο,Νίκο Κυριαζή, Νίκο Μαυρογιάννη , Νίκο Φραγκάκη και Νίκο Ράπανο ό,τι καλλίτερο!!!
Ν.Ζ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !!!Να είστε όλοι καλά με υγεία και θετική ενεργεια και να περνάτε καλά με τις οικογένειές σας .Εύχομαι και στους συνονόματους φίλους
Νίκο Αθανασίου, Νίκο Ιωσηφίδη,Νίκο Αντωνόπουλο,Νίκο Κατσίπη,Νίκο Κολλιόπουλο,Νίκο Κυριαζή, Νίκο Μαυρογιάννη , Νίκο Φραγκάκη και Νίκο Ράπανο ό,τι καλλίτερο!!!
Ν.Ζ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες