όπου D είναι η κλειστή περιοχή που περικλείεται από το θετικό ημιάξονα Ox, την ευθεία
y = x και το ημικύκλιο

που αντιστοιχεί στο 1ο
τεταρτημόριο.
Συντονιστές: grigkost, Κοτρώνης Αναστάσιος

Καλώς ήλθες στο φόρουμ.FoititisYo έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 07, 2024 10:11 pmΥπολογίστε το διπλό ολοκλήρωμα
dxdy
D
, όπου D είναι η
κλειστή περιοχή που περικλείεται από το θετικό ημιάξονα Ox, την ευθεία
y = x και το ημικύκλιο
που αντιστοιχεί στο 1ο
τεταρτημόριο.
Μεταφέρθηκε στον κατάλληλο φάκελο.Mihalis_Lambrou έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 07, 2024 11:49 pmΚαι ένα τελευταίο: Υπάρχει κάποιος λόγος πού ανάρτησες την άσκηση στον φάκελο της Άλγεβρας; Από ότι αντιλαμβάνομαι η άσκηση ανήκει καθαρά στην Ανάλυση.

)Θέλεις να μας πεις τον τρόπο λύσης σου.FoititisYo έγραψε: ↑Παρ Μαρ 08, 2024 2:40 pmKαλησπέρα απλώς τώρα μαθαίνω να χρησιμοποιώ το φόρουμ και βρήκα έναν τυχαίο φάκελο.Την άσκηση την έχω λύσει απλώς βρίσκω διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που έχει δώσει ο καθηγητής ()
και δε ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος στο τρόπο λύσης.
![T= \left \{\left ( \rho ,\vartheta \right ):\theta \epsilon \left [ 0,\frac{\pi }{4} \right ],0\leq \rho \leq 1 \right \} T= \left \{\left ( \rho ,\vartheta \right ):\theta \epsilon \left [ 0,\frac{\pi }{4} \right ],0\leq \rho \leq 1 \right \}](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/fd0b3f193f2d85e94e68ec5aad43b6a9.png)

![\frac{1}{15}\left [ \eta \mu ^{3} \theta \right ]_{0}^{\frac{\pi }{4}} \frac{1}{15}\left [ \eta \mu ^{3} \theta \right ]_{0}^{\frac{\pi }{4}}](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/0ea0818f056277c5ae87ab64e43cc8ae.png)

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης