EME-ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Συντονιστής: spyros

Άβαταρ μέλους
S.E.Louridas
Επικοινωνία:

EME-ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S.E.Louridas » Τρί Σεπ 23, 2014 8:12 pm

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την χαρά μου, επειδή τα σεμινάρια επιμόρφωσης των συναδέλφων της ΕΜΕ πάνω στην Ελληνική Ευκλείδεια Γεωμετρία είναι πλέον Γεγονός. Θα δίδεται επίσημο πιστοποιητικό παρακολούθησης από την ΕΜΕ. Ήδη η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και βέβαια το θεωρώ τιμή μου που θα είμαι ένας εκ των εισηγητών. Προσωπικά θα ήθελα να αναφέρω ότι προσυπογράφω απόλυτα τέτοιες πρωτοβουλίες από την ΕΜΕ την οποία αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ.

Για το πρόγραμμα: http://www.hms.gr/sites/default/files/n ... METRIA.pdf

S.E.Louridas

1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
nikos Karlovasi

Re: EME-ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos Karlovasi » Τρί Σεπ 23, 2014 9:03 pm

Πράγματι, πολλά μπράβο στην ΕΜΕ αλλά να εμείς της επαρχίας και μάλιστα της Σάμου, δυσκολευόμαστε πολύ να το παρακολουθήσουμε αν και προφανώς θα θέλαμε. Θα ήταν ίσως πιο βολικό να κρατά μια ολόκληρη βδομάδα (με άδεια από το σχολείο) γιατί πώς να πληρώσει κανείς τόσα εισιτήρια; Θα ήταν ίσως ακόμα καλλίτερο να μπορεί να παρακολουθεί κανείς και από μακριά μέσα από κάποια πλατφόρμα στο web και αν είναι εύκολο, οι οδηγίες-σημειώσεις να είναι διαθέσιμες ελεύθερα και στο site της ΕΜΕ. Μακάρι η ΕΜΕ να δώσει και στους συναδέλφους εκτός Αθήνας μια ευκαιρία για επιμόρφωση.

Άβαταρ μέλους
S.E.Louridas
Επικοινωνία:

Re: EME-ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S.E.Louridas » Τετ Σεπ 24, 2014 5:58 pm

nikos Karlovasi έγραψε:Πράγματι, πολλά μπράβο στην ΕΜΕ αλλά να εμείς της επαρχίας και μάλιστα της Σάμου, δυσκολευόμαστε πολύ να το παρακολουθήσουμε αν και προφανώς θα θέλαμε. Θα ήταν ίσως πιο βολικό να κρατά μια ολόκληρη βδομάδα (με άδεια από το σχολείο) γιατί πώς να πληρώσει κανείς τόσα εισιτήρια; Θα ήταν ίσως ακόμα καλλίτερο να μπορεί να παρακολουθεί κανείς και από μακριά μέσα από κάποια πλατφόρμα στο web και αν είναι εύκολο, οι οδηγίες-σημειώσεις να είναι διαθέσιμες ελεύθερα και στο site της ΕΜΕ. Μακάρι η ΕΜΕ να δώσει και στους συναδέλφους εκτός Αθήνας μια ευκαιρία για επιμόρφωση.
Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό θέμα που θα μπορούσε να λυθεί μέσω των παραρτημάτων. Όμως σαν πρώτο βήμα αυτό της ΕΜΕ θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό καθότι ακούστηκε από την ΕΜΕ η φωνή των νέων συναδέλφων που επιζητούν συνεχή επιμόρφωση ώστε να αισθάνονται οι ίδιοι για τον εαυτό τους ακόμα περισσότερο επαρκείς. Αυτό μας πιστοποιεί ότι οι Έλληνες Μαθηματικοί δεν κάθονται στον καναπέ αλλά είναι μάχιμοι, υψηλής απόδοσης και ευθύνης αναζητώντας συνεχώς την γνώση κάτι που δεν θα πρέπει να το ξεχνούν ποτέ τουλάχιστον οι καθ' ύλην αρμόδιοι.

S.E.Louridas

1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες