ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
Συντονιστής: spyros
- Γιώργος Μήτσιος
Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες και όσους γιορτάζουν . Θερμές ευχές στους : Μιχάλη Λάμπρου
Μιχάλη Περάκη , Μιχάλη Σουλάνη , Μιχάλη Παπαδημητράκη , Μιχάλη Μυρτάκη , Μιχάλη Βαβουναράκη
Στρατη Αντωνέα , Ραφαήλ Τσιάμη , Ραφαήλ Ψυρούκη και ασφαλώς
στους αγαπητούς εξαιρετικούς Γεωμέτρες Μιχάλη Νάννο , Μιχάλη Τσουρακάκη .
Γιώργος Μήτσιος.
Μιχάλη Περάκη , Μιχάλη Σουλάνη , Μιχάλη Παπαδημητράκη , Μιχάλη Μυρτάκη , Μιχάλη Βαβουναράκη
Στρατη Αντωνέα , Ραφαήλ Τσιάμη , Ραφαήλ Ψυρούκη και ασφαλώς
στους αγαπητούς εξαιρετικούς Γεωμέτρες Μιχάλη Νάννο , Μιχάλη Τσουρακάκη .
Γιώργος Μήτσιος.
Λέξεις Κλειδιά:
- Κώστας Μαλλιάκας
Χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιορτάζουν και ιδιαίτερα στον μεγάλο Δάσκαλο Μιχάλη Λάμπρου και στον Μιχάλη Νάννο.
- Μιχάλης Νάννος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τα καλά σας λόγια.
Να ευχηθώ με τη σειρά μου τα χρόνια πολλά στον Μιχάλη Λάμπρου, η μαθηματική αξία του οποίου αντανακλάται καθημερινά στο
, στον ευφάνταστο Γεωμέτρη Μιχάλη Τσουρακάκη και σε όλους όσους γιόρταζαν χθες!
Να ευχηθώ με τη σειρά μου τα χρόνια πολλά στον Μιχάλη Λάμπρου, η μαθηματική αξία του οποίου αντανακλάται καθημερινά στο
«Δε θα αντικαταστήσει ο υπολογιστής τον καθηγητή...θα αντικατασταθεί ο καθηγητής που δεν ξέρει υπολογιστή...» - Arthur Clarke
-
Μιχάλης Τσουρακάκης
Αφού ευχαριστήσω όλους για τις ευχές τους ,να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά με υγεία και δημιουργικότητα σε όλους τους εορτάζοντες και ιδιαίτερα στον ακούραστο σεμνό και ταπεινό καθηγητή Μιχάλη Λάμπρου καθώς και στον εξαίρετο Γεωμέτρη Μιχάλη Νάνο
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους συνεορτάζοντες, ιδίως στον Μιχάλη Νάννο και στον Μιχάλη Τσουρακάκη. Πάντα διαβάζουμε ευχάριστα τις παρεμβάσεις τους που μας διδάσκουν συνεχώς τις αρετές της Γεωμετρίας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του φόρουμ για τις ευχές και τα καλά τους λόγια. Μου δίνουν κουράγιο για να συνεχίσω να δίνω το λιθαράκι μου στην κοινότητά μας, που επιτελεί σπουδαίο έργο στα Μαθηματικά δρώμενα του τόπου.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του φόρουμ για τις ευχές και τα καλά τους λόγια. Μου δίνουν κουράγιο για να συνεχίσω να δίνω το λιθαράκι μου στην κοινότητά μας, που επιτελεί σπουδαίο έργο στα Μαθηματικά δρώμενα του τόπου.
... Με καθυστέρηση ...
στέλνω ολόψυχες ευχές σε όλους τους εορτάζοντες
και ιδιαίτερες ευχές στους αγαπητούς φίλους Μιχάλη Λάμπρου ,Μιχάλη Νάνο και Στρατή Αντωνέα.
Χρόνια πολλά σε όλους.!!!!!
στέλνω ολόψυχες ευχές σε όλους τους εορτάζοντες
και ιδιαίτερες ευχές στους αγαπητούς φίλους Μιχάλη Λάμπρου ,Μιχάλη Νάνο και Στρατή Αντωνέα.
Χρόνια πολλά σε όλους.!!!!!
Φωτεινή Καλδή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης