Εντυπώσεις για το νεο look του mathematica

Συντονιστής: spyros

Άβαταρ μέλους
S.E.Louridas
Επικοινωνία:

Re: Εντυπώσεις για το νεο look του mathematica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S.E.Louridas » Πέμ Σεπ 29, 2011 9:00 am

Προσωπικά μου αρέσει πολύ και ειδικά το μπλέ φόντο που δείχνει την Μαθηματική Ελλάδα.
Είναι σύγχρονο και αναδεικνύει εντυπωσιακά τις λύσεις των ασκήσεων και ειδικά τα Γεωμετρικά σχήματα.
Σίγουρα το να υπήρχουν σε θέση άμεσης πρόσβασης τα αναπάντητα θέματα και τα ενεργά είναι κατά την άποψη μου επιβεβλημένο.
Είναι σαφές ότι η πρώτη κίνηση του επισκέπτει που θέλει να "δράσει" είναι πρός το "κουμπί" γιά τα αναπάντητα είτε τα ενεργά θέματα.
Απλά γιά λιγο καιρό ας είναι οι συντονιστές "υπ' ατμόν" γιά να μας καθοδηγούν σε τυχόν απορίες.

S.E.Louridas

S.E.Louridas

1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
Άβαταρ μέλους
Πρωτοπαπάς Λευτέρης
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρωτοπαπάς Λευτέρης » Πέμ Σεπ 29, 2011 11:06 am

Καλημέρα στην ομάδα του :logo: .

Η νέα εμφάνιση της παρέας μας είναι ωραία. Θέλει βέβαια λίγο χρόνο για να το συνηθίσει κάποιος.

Ερώτημα: Υπάρχει πρόβλημα με την προβολή της εκτύπωσης; Δεν φαίνονται τα συνημμένα σχήματα;

Κάθε πρόβλημα έχει μία τουλάχιστον λύση!!!
Άβαταρ μέλους
Demetres
Γενικός Συντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Demetres » Πέμ Σεπ 29, 2011 12:28 pm

Ένα μικρό πρόβλημα με την νέα εμφάνιση. Δίπλα σε κάθε μήνυμα υπάρχει ένα πλαίσιο αριστερά με διάφορα στοιχεία αυτού που έστειλε το μήνυμα. Στην παλιά εμφάνιση, όταν κάνουμε "zoom in" αυτό το πλαίσιο μεγαλώνει ανάλογα. Στην νέα εμφάνιση πάλι μεγαλώνει αλλά με μικρότερο ρυθμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αν το όνομα κάποιου χρήστη είναι μεγάλο και έχω κάνει αρκετό "zoom in", το όνομα να υπερβαίνει αυτό το πλαίσιο. (Ένα παράδειγμα είναι με το όνομα του χρήστη "KAKABASBASILEIOS". Π.χ. σε δημοσίευσή του εδώ.)

Το πρόβλημα υπάρχει και με safari και με firefox. Ίσως να συμβάλει στο πρόβλημα το γεγονός ότι χρησιμοποιώ 13" οθόνη.

Άβαταρ μέλους
grigkost
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από grigkost » Πέμ Σεπ 29, 2011 12:31 pm

Πρωτοπαπάς Λευτέρης έγραψε:Ερώτημα: Υπάρχει πρόβλημα με την προβολή της εκτύπωσης; Δεν φαίνονται τα συνημμένα σχήματα;
Να λοιπόν πού όλα έχουν σημασία: Εν προκειμένω: Όταν σε μια δημοσίευση οι συνημμένες εικόνες-σχήματα είναι με "προβολή στην δημοσίευση" τότε αυτές εμφανίζονται και στην "προβολή εκτύπωσης". Όταν όμως είναι απλώς συνημμένες χωρίς "προβολή στην δημοσίευση", τότε δεν εμφανίζονται στην "προβολή εκτύπωσης".

Λευτέρη, όντως, αυτό δεν συμβαίνει στο προηγούμενο στυλ. Θα το εξετάσουμε.

{\color{dred}\Gamma\!\rho\,{\rm{H}}\gamma\varnothing\varrho{\mathscr{H}}\varsigma \ {\mathbb{K}}\,\Omega\sum{\rm{t}}{\mathscr{A}}\,{\mathbb{K}}\!\odot\varsigma
Άβαταρ μέλους
gbaloglou
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gbaloglou » Πέμ Σεπ 29, 2011 8:43 pm

Δεν μπορώ να διαβάσω το πρόσφατο μήνυμα του socrates, καθώς 'τρώγεται' από το περιθώριο και 'εξαφανίζεται' η ισότητα του από τον τρίτο όρο και μετά: δεν μπορώ να δω τίποτε πέρα από το \displaystyle {\sum_{k=1}^{n} \sum_{m=1}^n 2a_k^2a_m^2 \sin ^2(\theta_k-\theta_m)=\sum_{k=1}^{n} \sum_{m=1}^n a_k^2a_m^2 (1-\cos (t_k-t_m))=\left(\sum_{k=1}^n

[Επίσης στον browser OPERA δεν φαίνεται να υπάρχει δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων. (Η δυνατότητα αυτή σίγουρα υπάρχει στον browser CHROME.)]

Γιώργος Μπαλόγλου

Γιώργος Μπαλόγλου -- κρυσταλλογράφω άρα υπάρχω

Ὁρᾷς, τὸ κάλλος ὅσσον ἐστὶ τῆς λίθου, ἐν ταῖς ἀτάκτοις τῶν φλεβῶν εὐταξίαις. -- Παλατινή Ανθολογία 9.695 -- Ιδού του πετραδιού η άμετρη ομορφιά, μεσ' των φλεβών τις άναρχες πειθαρχίες.
Άβαταρ μέλους
grigkost
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από grigkost » Πέμ Σεπ 29, 2011 9:03 pm

gbaloglou έγραψε:Δεν μπορώ να διαβάσω το πρόσφατο μήνυμα του socrates, καθώς 'τρώγεται' από το περιθώριο και 'εξαφανίζεται' η ισότητα του από τον τρίτο όρο και μετά: δεν μπορώ να δω τίποτε πέρα από το \displaystyle {\sum_{k=1}^{n} \sum_{m=1}^n 2a_k^2a_m^2 \sin ^2(\theta_k-\theta_m)=\sum_{k=1}^{n} \sum_{m=1}^n a_k^2a_m^2 (1-\cos (t_k-t_m))=\left(\sum_{k=1}^n
Γιώργο,

αυτό δεν έχει σχέση με το νέο στυλ. Και δεν θα μπορούσε να έχει αφού στο prosilver το περιθώριο πλάτους για την δημοσίευση είναι λίγο μεγαλύτερο από ότι είναι στο subsilver.
Στο προκείμενο: Το πρόβλημα που αναφέρεις, τουλάχιστον σε μένα, δεν παρουσιάζεται σε desktop, αλλά όντως παρουσιάζεται -σε μικρότερο βαθμό από αυτόν που αναφέρεις- σε latop (με firefox , chrome) , αλλά και με τα δύο στυλ.

edit 21:14: το πρόβλημα στο δικό μου laptop λύθηκε με μια 90% σμίκρυνση.

{\color{dred}\Gamma\!\rho\,{\rm{H}}\gamma\varnothing\varrho{\mathscr{H}}\varsigma \ {\mathbb{K}}\,\Omega\sum{\rm{t}}{\mathscr{A}}\,{\mathbb{K}}\!\odot\varsigma
Άβαταρ μέλους
gbaloglou
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gbaloglou » Πέμ Σεπ 29, 2011 9:22 pm

grigkost έγραψε:
gbaloglou έγραψε:Δεν μπορώ να διαβάσω το πρόσφατο μήνυμα του socrates, καθώς 'τρώγεται' από το περιθώριο και 'εξαφανίζεται' η ισότητα του από τον τρίτο όρο και μετά: δεν μπορώ να δω τίποτε πέρα από το \displaystyle {\sum_{k=1}^{n} \sum_{m=1}^n 2a_k^2a_m^2 \sin ^2(\theta_k-\theta_m)=\sum_{k=1}^{n} \sum_{m=1}^n a_k^2a_m^2 (1-\cos (t_k-t_m))=\left(\sum_{k=1}^n
Γιώργο,

αυτό δεν έχει σχέση με το νέο στυλ. Και δεν θα μπορούσε να έχει αφού στο prosilver το περιθώριο πλάτους για την δημοσίευση είναι λίγο μεγαλύτερο από ότι είναι στο subsilver.
Στο προκείμενο: Το πρόβλημα που αναφέρεις, τουλάχιστον σε μένα, δεν παρουσιάζεται σε desktop, αλλά όντως παρουσιάζεται -σε μικρότερο βαθμό από αυτόν που αναφέρεις- σε latop (με firefox , chrome) , αλλά και με τα δύο στυλ.

edit 21:14: το πρόβλημα στο δικό μου laptop λύθηκε με μια 90% σμίκρυνση.
Ακριβώς -- το ίδιο έκανα και εγώ τελικά :D

Γιώργος Μπαλόγλου -- κρυσταλλογράφω άρα υπάρχω

Ὁρᾷς, τὸ κάλλος ὅσσον ἐστὶ τῆς λίθου, ἐν ταῖς ἀτάκτοις τῶν φλεβῶν εὐταξίαις. -- Παλατινή Ανθολογία 9.695 -- Ιδού του πετραδιού η άμετρη ομορφιά, μεσ' των φλεβών τις άναρχες πειθαρχίες.
Άβαταρ μέλους
Μάκης Χατζόπουλος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μάκης Χατζόπουλος » Παρ Σεπ 30, 2011 12:12 am

Demetres έγραψε:Ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν συνέβαινε και πριν, αλλά ανακάλυψα πως μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα στον εαυτό μου. :lol:
Δημήτρη καλό! Μου θύμισες ένα επεισόδιο με τον Μr Bean!! Έστειλε ευχητήρια κάρτα στον εαυτό του, επειδή γιόρταζε!

Καλορίζικο, θεωρώ ότι ήταν επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή και κάθε αλλαγή θέλει τον χρόνο της... Συγχαρητήρια για τον χρόνο που αφιερώσατε, σας τιμάει.

Πως βλέπουμε τα αγαπημένα θέματα; Την ίδια απορία είχα και με το παλιό στυλ!

Μπορούμε να επισυνάψουμε αρχεία στα προσωπικά μηνύματα;

(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πρωτοπαπάς Λευτέρης
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρωτοπαπάς Λευτέρης » Παρ Σεπ 30, 2011 4:02 pm

Ένα πρόβλημα που εντοπίζω είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις που τα γράμματα είναι κεφαλαία εμφανίζονται τονισμένα.

π.χ
Όταν πάμε να απαντήσουμε σε ένα θέμα, αναγράφεται πάνω ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗΣ αντί ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.

Άβαταρ μέλους
parmenides51
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parmenides51 » Παρ Σεπ 30, 2011 10:24 pm

Στα θετικά ας συμπληρώσω την υπογράμμιση των παραπομπών, ξεχωρίζουν καλύτερα τώρα.

Άβαταρ μέλους
Demetres
Γενικός Συντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Demetres » Παρ Σεπ 30, 2011 10:56 pm

Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:
Demetres έγραψε:Ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν συνέβαινε και πριν, αλλά ανακάλυψα πως μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα στον εαυτό μου. :lol:
Δημήτρη καλό! Μου θύμισες ένα επεισόδιο με τον Μr Bean!! Έστειλε ευχητήρια κάρτα στον εαυτό του, επειδή γιόρταζε!
Κάτι τέτοιο θα μπορούσες να το περιμένεις από τον Bean. Τελικά και με το παλιό πάλι μπορούσες να στείλεις μήνυμα στον εαυτό σου.
Μάκης Χατζόπουλος έγραψε: Μπορούμε να επισυνάψουμε αρχεία στα προσωπικά μηνύματα;
Νομίζω πως όχι.
Πρωτοπαπάς Λευτέρης έγραψε: Όταν πάμε να απαντήσουμε σε ένα θέμα, αναγράφεται πάνω ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗΣ αντί ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.
Το πρόσεξα και εγώ και δεν μου αρέσει. Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και σε αρκετά ιστολόγια.
parmenides51 έγραψε:Στα θετικά ας συμπληρώσω την υπογράμμιση των παραπομπών, ξεχωρίζουν καλύτερα τώρα.
Ναι και εμένα μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ επίσης και ο τρόπος που εμφανίζονται οι παραθέσεις και οι παραθέσεις μέσα στις παραθέσεις.

Άβαταρ μέλους
parmenides51
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parmenides51 » Σάβ Οκτ 01, 2011 2:40 am

Με την ευκαιριά της αλλαγής εμφάνισης θα ήθελα να επαναφέρω την συζήτηση κατά πόσο ειναι εφικτό να χωριστούν οι ασκησεις σε λυμένες και μη, ή έστω να μπεί ένα διακριτικό σε όσες είναι αλύτες κι όχι αναπάντητες. Θα ήταν βολικό να έμπαινε σε κάθε άλυτη άσκηση μια κουκίδα στον τίτλο ή ό,τι άλλο βολέυει πχ. ώστε να ξέχωρίζει. Μπορεί μια άσκηση να έχει μια απάντηση (επαναφορά) είτε κάποια διευκρινιστικά σχόλια (1-2 απαντήσεις συνήθως) οπότε δεν θα εμφανίζεται στις αναπάντητες δημοσίευσεις (0 απαντήσεις).

edit: Μια παρόμοια παλιότερη πρόταση

Άβαταρ μέλους
Μάκης Χατζόπουλος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μάκης Χατζόπουλος » Σάβ Οκτ 01, 2011 4:36 am

Στα θετικά

1. Η αναγραφή του "online" πολύ ντιζαινάτο, σχίζει!!

2. Η παραπομπή κάτω από το nickname στην ιστοσελίδα του κάθε χρήστη (το κουμπί με την γη)!

Διαπίστωσα ότι πάρα πολλά άτομα έχουν ιστοσελίδα που μέχρι πρότινος το αγνοούσα! Άρα είναι πολύ πιο χρήσιμο έτσι από ότι παλιά που έπρεπε να κάνεις "ματάκι" στο προφίλ του κάθε χρήστη για να το προσέξεις (και αν το είχε γραμμένο).

Δημήτρη, Γιώργο (Μπαλόγλου) και Αναστάση έχετε blog; Καλό!!

Καλό μήνα σε όλους τους φίλους

(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν
Εικόνα
mostel
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mostel » Σάβ Οκτ 01, 2011 11:35 am

Καλημέρα σε όλες και όλους,

Αν σας είναι εύκολο, παρακαλώ να συγκεντρώσετε σε μια λίστα όλες αυτές τις παρατυπίες, όπως το "ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗΣ", ώστε να τις αλλάξω το συντομότερο δυνατόν!

Στέλιος

We are the sultans of Swing...
Άβαταρ μέλους
ΝΟΤΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΝΟΤΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ » Σάβ Οκτ 01, 2011 1:27 pm

Ωραίο μου φαίνεται.Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Φιλικά:Νότης

Tι περιμένατε λοιπόν να σας κατέβει στο μυαλό σαν κεραυνός ή σαν αστραπή η λύση της άσκησης;
Άβαταρ μέλους
Πρωτοπαπάς Λευτέρης
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρωτοπαπάς Λευτέρης » Σάβ Οκτ 01, 2011 8:57 pm

Μερικά τονισμένα κεφαλαία γράμματα.

ΜΈΛΗ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ

Άβαταρ μέλους
parmenides51
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parmenides51 » Σάβ Οκτ 01, 2011 8:58 pm

Στα θετικά η νέα εμφάνιση δημοσιεύσεων κατά την αναζήτηση, που αναγράφει τις πληροφορίες της σχετικής δημοσίευσης στο πλάι.

Άβαταρ μέλους
Πρωτοπαπάς Λευτέρης
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρωτοπαπάς Λευτέρης » Κυρ Οκτ 02, 2011 3:37 pm

Επίσης όταν μπαίνουμε στη λίστα των μελών στην πάνω πάνω γραμμή αφενός μεν είναι πολύ σκούρο το μπλε αφετέρου δε υπάρχει και εδώ το πρόβλημα με τους τόνους. Συγκεκριμένα εμφανίζονται:
ΒΑΘΜΌΣ ΌΝΟΜΑ ΜΈΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ ΕΓΓΡΑΦΉ

Άβαταρ μέλους
mathxl
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mathxl » Κυρ Οκτ 02, 2011 4:09 pm

Καλό μεσημέρι. Το νέο λουκ ύστερα από χρήση κάποιων ημερών είναι όχι μόνο αισθητικά καλύτερο αλλά προσφέρει περισσότερες "υπηρεσίες"-"πληροφορίες" από το προηγούμενο.
Ένα μόνο παράπονο που έχω εκφράσει για να το επαναφέρω στην μνήμη των Στέλιου Γρηγόρη Αλέξανδρου
Αν γίνεται να υπάρχει η επιλογή "προβολή ενεργών θεμάτων" όταν μπαίνουμε και διαβάζουμε ένα θέμα...για να μην χρησιμοποιούμε το κουμπί "πίσω" του browser ή Ευρετήριο Δ. Συζήτησης και από εκεί πάλι προβολή ενεργών θεμάτων.

Πολύ καλή δουλειά ευχαριστούμε!

Ποτε δεν κάνω λάθος! Μια φορά νομιζα πως είχα κάνει, αλλά τελικά έκανα λάθος!
Απ' τα τσακάλια δεν γλυτώνεις μ' ευχές η παρακάλια. Κ. Βάρναλης
Aπέναντι στις αξίες σου να είσαι ανυποχώρητος

Ενεργό μέλος από 23-12-2008 ως και 17-8-2014 (δεν θα απαντήσω σε πμ)
Άβαταρ μέλους
parmenides51
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parmenides51 » Κυρ Οκτ 02, 2011 10:41 pm

mostel έγραψε:Καλημέρα σε όλες και όλους,

Αν σας είναι εύκολο, παρακαλώ να συγκεντρώσετε σε μια λίστα όλες αυτές τις παρατυπίες, όπως το "ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗΣ", ώστε να τις αλλάξω το συντομότερο δυνατόν!
Στην σελίδα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
βλέπουμε τα εξής
Δ. ΣΥΖΉΤΗΣΗ, ΘΈΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ,
ΜΈΛΗ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ
ΓΕΝΈΘΛΙΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ
ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΟΛΈΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

Στις σελίδες Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων, Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων,
Προβολή των νέων δημοσιεύσεων, Προβολή ενεργών θεμάτων, Προβολή των δημοσιεύσεων σας,
βλέπουμε τα εξής
ΘΈΜΑΤΑ, ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΟΛΈΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

Στην σελίδα Μέλη
βλέπουμε τα εξής
ΌΝΟΜΑ ΜΈΛΟΥΣ, ΒΑΘΜΌΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ, ΕΓΓΡΑΦΉ

Στην κατηγορία Πίνακας Ελέγχου Μέλους
βλέπουμε ανα καρτέλα τα εξής
Επισκόπηση\ Κύρια Σελίδα : ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ, Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ ΣΑΣ
Επισκόπηση\ Διαχείριση Συνδρομών : ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΘΕΜΆΤΩΝ, ΤΕΛΕΥΤΆΙΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ, ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ
Επισκόπηση\ Διαχείριση Σελοδοδεικτών: ΣΕΛΙΔΟΔΕΊΚΤΕΣ, ΤΕΛΕΥΤΆΙΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ
Επισκόπηση\ Διαχείριση Προχείρων: ΠΡΟΣΧΈΔΙΟ, ΤΊΤΛΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΎΤΗΚΕ, ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ
Επισκόπηση\ Διαχείριση Συνημμένων: ΌΝΟΜΑ ΑΡΧΕΊΟΥ, ΜΕΤΑΦΟΡΤΏΣΕΙΣ, ΏΡΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗΣ, ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ
Προφίλ \ Επεξεργασία Υπογραφής: ΕΠΙΛΟΓΈΣ
Προσωπικά μυνήματα \ Εισερχόμενα: ΜΉΝΥΜΑ, ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ
Προσωπικά μυνήματα \ Εξερχόμενα: ΜΉΝΥΜΑ, ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ
Προσωπικά μυνήματα \ Απεσταλμένα: ΜΉΝΥΜΑ, ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ
Προσωπικά μυνήματα \ Κανόνες, φάκελοι & ρυθμίσεις: ΟΡΊΣΤΕ ΚΑΝΌΝΕΣ, ΠΡΟΣΘΉΚΗ ΝΈΟΥ ΚΑΝΌΝΑ, ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΦΑΚΈΛΩΝ
Ομάδες μελών \ Επεξεργασια ιδιοτήτων μέλους: ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ ΜΕΛΏΝ, ΕΠΙΛΟΓΉ ,ΧΩΡΊΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ, ΕΠΙΛΟΓΉ

Στην Προβολή Προφιλ Μελους πχ. Μπάμπης Στεργίου
βλέπουμε τα εξής
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ ΜΈΛΟΥΣ,
τονιζει το ελληνικό όνομα του χρήστη στα κεφαλαία πχ, ΜΠΆΜΠΗΣ ΣΤΕΡΓΊΟΥ

Στην σελίδα (Ειδική) αναζήτηση
βλέπουμε τα εξής
ΕΡΏΤΗΜΑ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ, ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ

Σε έναν φάκελο χωρίς υποφακέλους πχ Γενικά Μηνύματα
βλέπουμε τα εξής
ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ, ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΟΛΈΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ
ΘΈΜΑΤΑ,
ΜΈΛΗ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ, ΠΡΟΣΒΆΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗ Δ.ΣΥΖΉΤΗΣΗ
Σε έναν φάκελο με υποφακέλους πχ. Ο Φάκελος του Καθηγητή
βλέπουμε εκτός από τα παραπάνω και τα εξής
ΘΈΜΑΤΑ, ΕΝΕΡΓΆ ΘΈΜΑΤΑ

Στην σελίδα Τελευτάιο Κλίκ
βλέπουμε τα εξής
ΌΝΟΜΑ ΜΈΛΟΥΣ, ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ Δ.ΣΥΖΉΤΗΣΗΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Κατά την απάντηση σε οποιοδήποτε θέμα πχ Εντυπώσεις για το νεο look του mathematica
βλέπουμε τα εξής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΊΛΗΨΗ ΘΈΜΑΤΟΣ , ΠΡΟΒΟΛΉ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ
τονιζει το ελληνικό όνομα του θέματος στα κεφαλαία πχ, ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ LOOK ΤΟΥ MATHEMATICA

Κατά την ανάγνωση οποιοδήποτε θέματος πχ Εντυπώσεις για το νεο look του mathematica
βλέπουμε τα εξής
ΜΈΛΗ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ

Ο λόγος που το στέλνω δημόσια είναι γιατί θα είναι πιο εύκολο στον οποιοδήποτε να συμπληρώσει κάτι που πρόσεξε και μου διέφυγε.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης