Τρόπος αποδοτικότερου διαβάσματος

Συντονιστές: Μπάμπης Στεργίου, m.pαpαgrigorakis, Καρδαμίτσης Σπύρος, Πρωτοπαπάς Λευτέρης, R BORIS, KAKABASBASILEIOS

panagiotis1998

Τρόπος αποδοτικότερου διαβάσματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panagiotis1998 » Τετ Σεπ 16, 2015 1:33 pm

Καλό μεσημέρι σε όλους! Όπως καταλαβαίνετε και από το username μου, φέτος είμαι μαθητής της Γ Λυκείου. Παρατηρώ ότι διαβάζω αρκετές ώρες αλλά δεν είμαι ευχαριστημενος με τον εαυτό μου γιατί θέλω να λυνω παραπανω ασκησεις στο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Θα ηθελα αν μπορουσαν καποιοι καθηγητες, ή ακόμη και μαθητές οι οποίοι έχουν βρει κάποιον αποδοτικοτερο τροπο διαβασματος να μου τον προτεινουν. Λεγοντας αποδοτικοτερο ενοω την διαμορφωση του χρονου πανω στη θεωρια, τις λυμενες αλλα και τις αλυτες ασκησεις

chris97

Re: Τρόπος αποδοτικότερου διαβάσματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris97 » Τετ Σεπ 16, 2015 3:27 pm

Παναγιώτη καλησπέρα,

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δε θα είσαι ευχαριστημένος με τις ασκήσεις
που θα έχεις λύσει ειδικά σε μαθηματικά και φυσική.Αργά η γρήγορα θα διαπιστώσεις
ότι αν ψάχνεσαι πολύ σε ένα τομέα ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα και νιώθεις
ότι δε ξέρεις τίποτα.Αυτό που εγώ σου προτείνω είναι να βάζεις εφικτά προγράμματα
στον εαυτό σου και όσον αφορά τα μαθηματικά να ακολουθείς τις συμβουλές που σου δίνει
ο μαθηματικός σε φροντιστήριο ΚΑΙ σε σχολείο.Από κει και πέρα να μπαίνεις και στο :logo: γιατί υπάρχουν πολύ πολύ ωραία πράγματα να δείς που θα σε βοηθήσουν να
αντιμετωπίζεις και τις πιο δύσκολες ασκήσεις που θα σου δίνονται.

Υ.Γ:Προσοχή μόνο γιατί υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις εδώ μέσα όπως εγώ πέρυσι!!
:lol: :lol:

Ο Αρχιμήδης θα μνημονεύεται, όταν ο Αισχύλος θα έχει ξεχαστεί, γιατί, ενώ οι γλώσσες πεθαίνουν, οι μαθηματικές ιδέες είναι διαχρονικές..

Χρήστος Κ.
panagiotis1998

Re: Τρόπος αποδοτικότερου διαβάσματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panagiotis1998 » Τετ Σεπ 16, 2015 3:47 pm

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου χρηστο. ελπιζω να μην κολλησω

Απάντηση

Επιστροφή σε “ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Γ'”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης