ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Συντονιστής: spyros
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει υπεύθυνα οι αποδείξεις παραγωγων (στην κατεύθυνση )ημχ,συνχ ,ειναι εντός ή ΟΧΙ.
ΔΙΟΝΎΣΗΣ
Μετα τα σημερινά αμφιβάλλουμε για οτιδήποτε .
ΔΙΟΝΎΣΗΣ
Μετα τα σημερινά αμφιβάλλουμε για οτιδήποτε .
Dennys =Ξεκλείδωμα κάθε άσκησης
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Είναι εκτός διότι δεν διδάσκονται οι τύποι του αθροίσματος στους τριγωνομετρικούς αριθμούς στη Β' Λυκείου. Ωστόσο συμφωνώ μαζί σου για τα σημερινά.
Γιάννης Στάμου
Γιάννης Στάμου
-
fractaldub
Κι εγώ νομίζω οτι είναι εκτός για τον ίδιο λόγο, αλλά για δείτε εδώ
http://www.minedu.gov.gr/publications/d ... 2_2013.pdf
(παράγραφος 2.2 / σελίδα 11)
http://www.minedu.gov.gr/publications/d ... 2_2013.pdf
(παράγραφος 2.2 / σελίδα 11)
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις αλλά θα ήθελα ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ, γιατι στους μαθητες του φροντιστηριου μας ,στο σχολειο τους είπαν οτι ειναι ΜΕΣΑ
-
sokratis lyras
Στο φροντιστήριο, μας τους είπαν μέσα..dennys έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις αλλά θα ήθελα ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ, γιατι στους μαθητες του φροντιστηριου μας ,στο σχολειο τους είπαν οτι ειναι ΜΕΣΑ
Όλοι μετά τα σημερινά βλέπουμε φαντάσματα. Εγώ δεν τις έχω κάνει τις αποδείξεις στα παιδιά και αν τους πω τώρα ότι πρέπει να τις μάθουν, θα πάρουν με τις πέτρες και δίκιο θα έχουν. Παρακαλώ πολύ για μια έγκαιρη και έγκυρη απάντηση από όποιον γνωρίζει θετικά για το τι ισχύει. Την επόμενη Δευτέρα θα ανεβούμε για Ζάλογγο, και το έχω και κοντά
Γελάω για να μην κλάψω...
Παντούλας Περικλής
Διονύση καλησπέρα. Είναι εκτός ύλης. Συγκεκριμένα δες σχετικό αρχείο από τον σχολικό σύμβουλο. κ Καραγιάννη http://blogs.sch.gr/iokaragi/2013/04/09 ... B7-%CF%83/
Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
Μαθηματικός
perpant έγραψε:Όλοι μετά τα σημερινά βλέπουμε φαντάσματα. Εγώ δεν τις έχω κάνει τις αποδείξεις στα παιδιά και αν τους πω τώρα ότι πρέπει να τις μάθουν, θα πάρουν με τις πέτρες και δίκιο θα έχουν. Παρακαλώ πολύ για μια έγκαιρη και έγκυρη απάντηση από όποιον γνωρίζει θετικά για το τι ισχύει. Την επόμενη Δευτέρα θα ανεβούμε για Ζάλογγο, και το έχω και κοντά![]()
Με έκανες και γέλασα σε μια πολύ αγχωτική μέρα . Να είσαι καλά!
1. Δεν διδάσκουμε με αυτό που λέμε και κάνουμε. Διδάσκουμε με αυτό που είμαστε.
2. Ο μέτριος δάσκαλος περιγράφει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο σωστός δάσκαλος αποδεικνύει. Ο σπουδαίος δάσκαλος εμπνέει. ( Γουίλιαμ Γουάρντ)
2. Ο μέτριος δάσκαλος περιγράφει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο σωστός δάσκαλος αποδεικνύει. Ο σπουδαίος δάσκαλος εμπνέει. ( Γουίλιαμ Γουάρντ)
Μην αγχώνεσαι Μυρτώ. Αν αγχώθηκες σήμερα, τί θα κάνεις την άλλη Δευτέρα;pito έγραψε:perpant έγραψε:Όλοι μετά τα σημερινά βλέπουμε φαντάσματα. Εγώ δεν τις έχω κάνει τις αποδείξεις στα παιδιά και αν τους πω τώρα ότι πρέπει να τις μάθουν, θα πάρουν με τις πέτρες και δίκιο θα έχουν. Παρακαλώ πολύ για μια έγκαιρη και έγκυρη απάντηση από όποιον γνωρίζει θετικά για το τι ισχύει. Την επόμενη Δευτέρα θα ανεβούμε για Ζάλογγο, και το έχω και κοντά![]()
Με έκανες και γέλασα σε μια πολύ αγχωτική μέρα . Να είσαι καλά!
Παντούλας Περικλής
Σας ευχαριστώ όλους .,ειδικά το σχετικό απο τον κ.Καραγιάννη.
Και εγώ δεν έκανα αυτές τις αποδειξεις ,αλλά πάλι είπαν στο σχολείο ,οτι
τις έχουν με απόδειξη.Τώρα τι να πείς .Και αυτοί έχουν τα δίκια τους.
Φιλικά
Και εγώ δεν έκανα αυτές τις αποδειξεις ,αλλά πάλι είπαν στο σχολείο ,οτι
τις έχουν με απόδειξη.Τώρα τι να πείς .Και αυτοί έχουν τα δίκια τους.
Φιλικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης