Ύλη Μαθηματικών 2010 - 2011 ???
Συντονιστής: spyros
Ύλη Μαθηματικών 2010 - 2011 ???
Καλησπέρα σας
Ύστερα από την είδηση ότι εχει δοθεί εντολή μείωσης της ύλης Γ΄Λυκείου κατά 8%
έχουμε κάποια νεώτερη πληροφορία σχετικά με τί πρόκειται να αφαιρεθεί?
πλησιάζει και ο καιρός της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας...
ευχαριστώ
Παναγιώτης
ευχαριστώ
Παναγιώτης
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ - ΑΡΚΑΣ
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Re: Ύλη Μαθηματικών 2010 - 2011 ???
Δεν χωράει βέβαια αμφιβολία ότι η ανευθυνότητα από το Υ.Π. υπερβαίνει κάθε όριο , αφού θα έπρεπε από μέρες να έχει ανακοινωθεί επίσημα η ύλη για την Γ΄τουλάχιστον τάξη . Για τους μιγαδικούς ωστόσο και για το γενικό μέρος των συναρτήσεων δεν έχει ακουστεί κάτι. Οι ανεπίσημες πληροφορίες λένε για αφαίρεση ενοτήτων στο τελευταίο κεφάλαιο, κάτι που για την ώρα δεν ενδιαφέρει ...τα μάλα το μαθηματικό κόσμο.themata έγραψε:Καλησπέρα σας
ευχαριστώ
Παναγιώτης
Χωρίς όμως επίσημη ανακοίνωση κάθε πληροφορία είναι επισφαλής και γι αυτό δεν προχωράω σε λεπτομέρειες. Άσε που αυτοί (...) είναι ικανοί τη μια μέρα να λένε Α και την άλλη να ανακοινώσουν Β !
Αναγκαστικά λοιπόν θα περιμένουμε μέχρι τις 18 τουλάχιστον του μήνα που τελειώνουν και οι εξετάσεις.
Μπάμπης
καταρχήν δεν πιστεύω πως το υπουργείο πρεπει να είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει την παραπαιδεία(φροντιστηρια) για το τι θα βγαλει εκτος υλης.
Το καλύτερο που έχω να πω σε όποιον κάνει θερινή προετοιμασία σε φροντιστήριο ειναι να ξεκινισει την ύλη από συναρτήσεις και τον Σεπτέμβρη(μέσα ή τέλη του μήνα το προβλέπω,χαχα) βλέπει τι θα έχει γίνει με τουσ Μιγαδικούς
Το καλύτερο που έχω να πω σε όποιον κάνει θερινή προετοιμασία σε φροντιστήριο ειναι να ξεκινισει την ύλη από συναρτήσεις και τον Σεπτέμβρη(μέσα ή τέλη του μήνα το προβλέπω,χαχα) βλέπει τι θα έχει γίνει με τουσ Μιγαδικούς
Από 2 τρόπους λύσης μιας άσκησης, ο πιο σωστός είναι ο πιο τεμπέλικος και πιο γρήγορος
-
ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Επειδή όμως ο μαθητής προτιμάει την " παραπαιδεία ", σύμφωνα με το σλόγκαν πρώτα ο μαθητής έπρεπε ήδη να έχει ανακοινώσει!!!!!!!!!tasos83 έγραψε:καταρχήν δεν πιστεύω πως το υπουργείο πρεπει να είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει την παραπαιδεία(φροντιστηρια) για το τι θα βγαλει εκτος υλης.
tasos83 έγραψε:καταρχήν δεν πιστεύω πως το υπουργείο πρεπει να είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει την παραπαιδεία(φροντιστηρια) για το τι θα βγαλει εκτος υλης.
Παραπαιδεία ? Μάλλον άστοχη έκφραση . Νομίζω οτι σχεδόν όλοι μας έχουμε περάσει από αυτό που αποκαλείς παραπαιδεία είτε σαν μαθητές είτε σαν καθηγητές .
Σωτήρης Στόγιας
- Χρήστος Λαζαρίδης
- Επικοινωνία:
Τάσοtasos83 έγραψε:καταρχήν δεν πιστεύω πως το υπουργείο πρεπει να είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει την παραπαιδεία(φροντιστηρια) για το τι θα βγαλει εκτος υλης.
Χαίρομαι που απολαμβάνεις το γεγονός (χαχα), ότι η παραπαιδεία δεν έχει ενημέρωση.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να συμμερίζεσαι την αγωνία ανθρώπων οι οποίοι σου έδωσαν δουλειά ενώ το κράτος σε αγνοεί (σύμφωνα με το προφίλ σου).
Οι άλλοι που μιλάνε για ανευθυνότητα δεν έχουν ιδέα.
Εσύ ξέρεις!
Χρήστος Λαζαρίδης
Παραπαιδευτικός
Ο ηλίθιος είναι αήττητος
Μάλλον δεν γνωρίζεις καν τί σημαίνει παραπαιδεία.tasos83 έγραψε:καταρχήν δεν πιστεύω πως το υπουργείο πρεπει να είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει την παραπαιδεία(φροντιστηρια) για το τι θα βγαλει εκτος υλης.
Γιατί τότε δεν θα χαρακτήριζες έτσι εκατοντάδες φροντιστηριακούς οργανισμούς
που λειτουργούν καθόλα νόμιμα, πληρώνουν φόρους, δίνουν θέσεις εργασίας σε χιλιάδες καθηγητές και πασχίζουν να επιβιώσουν σε έναν χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό
συμπληρωματικά με τα σχολεία, όπως συμβαίνει και σε τόσες άλλες χώρες.
άσε που με το σκεπτικό σου, και τα ιδιωτικά σχολεια καθώς και οτιδήποτε εκτός
δημοσίου σχολειου παραπαιδεία είναι...
συγνώμη για τον τόνο μου αλλά δεν πιστευα ότι υπάρχουν ακόμα τέτοια "μυαλά"
και ευχαριστώ κύριε Στεργίου για την κατάθεση της άποψής σας πάνω στο θέμα...
επειδη ακουστηκαν πραγματα του στυλ "ανθρώπων οι οποίοι σου έδωσαν δουλειά',
"λειτουργούν καθόλα νόμιμα, πληρώνουν φόρους, δίνουν θέσεις εργασίας σε χιλιάδες καθηγητές και πασχίζουν να επιβιώσουν σε έναν χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό".
Να κάνω μια ερώτηση στους 2 παραπάνω, στα φροντιστηρια σας τι εργασιακες συνθηκες επικρατουν?
Δηλ,δινετε στους καθηγητες σας τα νομιμα ωρομισθια, δωρα χριστουγεννων/πασχα/επιδομα+αποζημιωση αδειας, τους πληρώνετε στην ωρα τους? οι 10 μερες των χριστουγεννων κι οι 6 του πασχα ειναι κανονικα πληρωτεες στα φροντιστηρια σας Η λετε στουσ καθηγητες "αφου δεν δουλεψες τοτε δεν δικαιουσαι χρηματα"
Δηλ, να το πω πιο απλα, για τους εργαζομενους στα φροντιστηρια ηταν ψιλοκαλα το 80 απο οτι λενε απο εργασιακες συνθηκες/τους εφτανε το μηνιατικο.
Αυτη τη στιγμη ακουω πως κανεις δεν τηρει τιποτα κι ολοοι απογοητευμενοι ειναι
"λειτουργούν καθόλα νόμιμα, πληρώνουν φόρους, δίνουν θέσεις εργασίας σε χιλιάδες καθηγητές και πασχίζουν να επιβιώσουν σε έναν χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό".
Να κάνω μια ερώτηση στους 2 παραπάνω, στα φροντιστηρια σας τι εργασιακες συνθηκες επικρατουν?
Δηλ,δινετε στους καθηγητες σας τα νομιμα ωρομισθια, δωρα χριστουγεννων/πασχα/επιδομα+αποζημιωση αδειας, τους πληρώνετε στην ωρα τους? οι 10 μερες των χριστουγεννων κι οι 6 του πασχα ειναι κανονικα πληρωτεες στα φροντιστηρια σας Η λετε στουσ καθηγητες "αφου δεν δουλεψες τοτε δεν δικαιουσαι χρηματα"
Δηλ, να το πω πιο απλα, για τους εργαζομενους στα φροντιστηρια ηταν ψιλοκαλα το 80 απο οτι λενε απο εργασιακες συνθηκες/τους εφτανε το μηνιατικο.
Από 2 τρόπους λύσης μιας άσκησης, ο πιο σωστός είναι ο πιο τεμπέλικος και πιο γρήγορος
θα σου απαντησω για μένα αλλά θα ήθελα να μου πεις και σε εσένα τί γίνεταιtasos83 έγραψε: Να κάνω μια ερώτηση στους 2 παραπάνω, στα φροντιστηρια σας τι εργασιακες συνθηκες επικρατουν?
Η απάντηση είναι "Ναι" σε όλα τα παραπάνω.Δηλ,δινετε στους καθηγητες σας τα νομιμα ωρομισθια, δωρα χριστουγεννων/πασχα/επιδομα+αποζημιωση αδειας, τους πληρώνετε στην ωρα τους? οι 10 μερες των χριστουγεννων κι οι 6 του πασχα ειναι κανονικα πληρωτεες στα φροντιστηρια σας
Αυτό σε όλα τα επαγγέλματα (ΠΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) δεν ισχύει ???Η λετε στουσ καθηγητες "αφου δεν δουλεψες τοτε δεν δικαιουσαι χρηματα"
Υπάρχουν και εξαιρέσεις. όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά υπάρχουν.Δηλ, να το πω πιο απλα, για τους εργαζομενους στα φροντιστηρια ηταν ψιλοκαλα το 80 απο οτι λενε απο εργασιακες συνθηκες/τους εφτανε το μηνιατικο.
και καλό θα ήταν να δημιουργηθει ενα νεο topic σχετικα με τα φροντιστηρια
για να μείνει το παρόν στο θέμα της Ύλης για το 2010-2011
- chris_gatos
- Επιμελητής
Παιδιά ειρήνη υμίν!
Η έννοια της πρότασης ''δίνω δουλειά'' απο την ''εκμεταλλεύομαι στυγνά'' απέχει πλέον πολύ λίγο
στην ελληνική μας πραγματικότητα.
Φυσικά και δεν τη γενικεύω μα είναι πλέον ''θεσμός''!
Δεν το συνεχίζω, περί άλλων θα τυρβάζω...
Τι ωραία τι καλά, τρα λα λα, τρα λα λα.....
Χρήστος
Ενας εξευτελισμένος (απο όλους τους ''φορείς'') ανθυποκαθηγητίσκος μαθηματικών.
Η έννοια της πρότασης ''δίνω δουλειά'' απο την ''εκμεταλλεύομαι στυγνά'' απέχει πλέον πολύ λίγο
στην ελληνική μας πραγματικότητα.
Φυσικά και δεν τη γενικεύω μα είναι πλέον ''θεσμός''!
Δεν το συνεχίζω, περί άλλων θα τυρβάζω...
Τι ωραία τι καλά, τρα λα λα, τρα λα λα.....
Χρήστος
Ενας εξευτελισμένος (απο όλους τους ''φορείς'') ανθυποκαθηγητίσκος μαθηματικών.
Χρήστος Κυριαζής
-
kalafatis_kon
themata έγραψε:Μάλλον δεν γνωρίζεις καν τί σημαίνει παραπαιδεία.tasos83 έγραψε:καταρχήν δεν πιστεύω πως το υπουργείο πρεπει να είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει την παραπαιδεία(φροντιστηρια) για το τι θα βγαλει εκτος υλης.
Γιατί τότε δεν θα χαρακτήριζες έτσι εκατοντάδες φροντιστηριακούς οργανισμούς
που λειτουργούν καθόλα νόμιμα, πληρώνουν φόρους, δίνουν θέσεις εργασίας σε χιλιάδες καθηγητές και πασχίζουν να επιβιώσουν σε έναν χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό
συμπληρωματικά με τα σχολεία, όπως συμβαίνει και σε τόσες άλλες χώρες.
άσε που με το σκεπτικό σου, και τα ιδιωτικά σχολεια καθώς και οτιδήποτε εκτός
δημοσίου σχολειου παραπαιδεία είναι...
συγνώμη για τον τόνο μου αλλά δεν πιστευα ότι υπάρχουν ακόμα τέτοια "μυαλά"
και ευχαριστώ κύριε Στεργίου για την κατάθεση της άποψής σας πάνω στο θέμα...
Με τι συνθήκες και τι μισθούς απασχολείτε καθηγητές και τι τιμές για δίδακτρα;
Μην ενοχλήστε τόσο με την έκφραση αυτή ρωτήστε τους γονείς που ακουμπούν τον ιδρώτα τους να
σας πούν την άποψη τους ...
Κάποιοι συνάδελφε δεν λειτουργούν παράλληλα αλλά προσπαθούν να αντικαταστήσουν το σχολείο
για αυτό και η πρεμούρα να είμαστε μπροστά απο το σχολείο. Αν σπάσει αυτό το καρκίνωμα των πανελλαδικών
εξετάσεων τότε θα δούμε πιά είναι η πραγματική κατάσταση και φυσικά ξεχωρίζω τούς φροντιστές (ένας απο τους οποίους
ήμουν και γω ) που μοχθούν για την επιβίωση των φροντιστηρίων τους και την πρόοδο των μαθητών τους.
Αν αποκατασταθεί ο πραγματικός ρόλος των φροντιστηρίων που είναι προγύμναση και όχι αντικατάσταση του σχολείου
νομίζω θα εκλείψει και ο όρος παραπαιδεία ο οποίος φυσικά περιλαμβάνει και δημόσιους λειτουργούς που επωφελούνται της
θέσης τους για να εκμαιεύουν ιδιαίτερα μαθήματα. Αυτά και συγνώμη αν μερικοί συνάδελφοι παρεξηγηθούν αλλά πρέπει σ αυτη τη
χώρα κάποια πράγματα να τα βάλουμε στην θέση τους και θα δεχθώ τον όποιο αντίλογο ...
τελευταία επεξεργασία από kalafatis_kon σε Δευ Ιουν 14, 2010 9:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κοτρώνης Αναστάσιος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Ούτε όλα άσπρα, ούτε όλα μαύρα είναι. Όπως είπε και ο Χρήστος δεν είναι ωραίο να γενικεύουμε. Πάντως όσον αφορά εμένα, αν έχει τόπο η άποψή μου εδώ, μέχρι στιγμής μόνο σκούρο χρώμα έχω δει...
(Πολύ σκούρο όμως....)
(Πολύ σκούρο όμως....)
Εσύ....; Θα γίνεις κανίβαλος....;
να πω απλα πως υπαρχει θεσμικο πλαισιο νομικο(συμβαση που καθοριζει τα ελαχιστα ωρομισθια συνθηκες εργασιας, πως οι ημερες καθησιου χριστουγεννων-πασχα ειναι πηρωτεες γιατι δεν λεει κανεις στους γονεις-πελατες 'αυτο το μηνα θα μου δωσεις 100ε λιγοτερα γιατι δε λειτουργησαμε τη μια βδομαδα'). Απλα τσαντιστικα να ακουω για "τα καλα φροντιστηρια" απο εργοδοτες που δεν ειναι ενταξει με τους υπαλληλους τους. Αν ειναι καλη η παραπαιδεία ας μας το πει τουλαχιστον κανας εργαζομενος οχι καποιος που να εχει δικια του επιχειρηση πυ ζει απο αυτο σας παρακλω ρε παιδια. Κι εγω απο αυτο ζω αλλα ως εργαζομενος, αλλα αν οι συνθηκες δουλειας μου ηταν τελειες(ή εστω οι "νομικα κατοχειρωμενες" αν εφαρμοζονταν) τοτε μπορει κι εγω να ελεγα τι καλα που ειναι τα φροντιστηρια και τα ιδιωτικα σχολεια
[/quote]Η λετε στουσ καθηγητες "αφου δεν δουλεψες τοτε δεν δικαιουσαι χρηματα"
Αυτό σε όλα τα επαγγέλματα (ΠΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) δεν ισχύει ???
(ετσι γραφτηκε παραπανω)
.............
Μαλλον βρεθηκε ενας ακομη που δεν τηρει συλλογικες συμβασεις εργασιας αναμεσα μας
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα αναφέρονται αλλά το θέμα της ύλης νομίζω είναι φλέγον για κάποιονkalafatis_kon έγραψε: Κάποιοι συνάδελφε δεν λειτουργούν παράλληλα αλλά προσπαθούν να αντικαταστήσουν το σχολείο
για αυτό και η πρεμούρα να είμαστε μπροστά απο το σχολείο. Αν σπάσει αυτό το καρκίνομα των πανελλαδικών
εξετάσεων τότε θα δούμε πιά είναι η πραγματική κατάσταση
που θέλει να οργανώσει και να κάνει την δουλειά του όσο πιο ολοκληρωμένα μπορεί.
Και να θέσω ενα ερώτημα: Γιατί οι ίδιοι οι μαθητές (οι περισσοτεροι) στηρίζονται στα φροντιστήρια νόμιμα ή παράνομα προκειμένου να έχουν μια καλή προετοιμασία στην Γ΄Λυκείου ας πούμε?
διότι νομίζω απλά πως, αν ένας καθηγητής ολοκληρώσει στο σχολείο ένα κεφάλαιο σε 40 λεπτά μαθήματος, δεν χάθηκε και ο κόσμος, ενώ στο φροντιστήριο θα χαλάσει.
βεβαίως υπάρχουν και οι περιπτώσεις καθηγητών που επιτελούν εξαιρετικό έργο μέσα στην
σχολική τάξη, αλλά δυστυχώς είναι ελάχιστες.
μάλλον δεν εκφράστηκες σωστά λέγοντας την φράση "αφου δεν δουλεψες τοτε δεν δικαιουσαι χρηματα"tasos83 έγραψε: .............
Μαλλον βρεθηκε ενας ακομη που δεν τηρει συλλογικες συμβασεις εργασιας αναμεσα μας
απ΄ όλα τα υπόλοιπα που ανεφερα μόνο σε αυτό έμεινες?
μάλλον η εργοδοσία σου δημιουργεί προβλήματα και γενικεύεις λάθος.
-
kalafatis_kon
themata έγραψε:Και να θέσω ενα ερώτημα: Γιατί οι ίδιοι οι μαθητές (οι περισσοτεροι) στηρίζονται στα φροντιστήρια νόμιμα ή παράνομα προκειμένου να έχουν μια καλή προετοιμασία στην Γ΄Λυκείου ας πούμε?
διότι νομίζω απλά πως, αν ένας καθηγητής ολοκληρώσει στο σχολείο ένα κεφάλαιο σε 40 λεπτά μαθήματος, δεν χάθηκε και ο κόσμος, ενώ στο φροντιστήριο θα χαλάσει.
βεβαίως υπάρχουν και οι περιπτώσεις καθηγητών που επιτελούν εξαιρετικό έργο μέσα στην
σχολική τάξη, αλλά δυστυχώς είναι ελάχιστες.
Σε κάθε περίπτωση που μια δουλειά δεν γίνεται σωστά χάνεται ο κόσμος δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Όσο για τις ελάχιστες περιπτώσεις θα ήθελα να μάθω πως καταλήγεις στο συμπέρασμα αυτό.
- Ραϊκόφτσαλης Θωμάς
- Επικοινωνία:
Τάσο αφού γνωρίζεις τη σημαίνει παρα-παιδεία δεν μας λες και τι σημαίνει (ελληνική) παιδεία.tasos83 έγραψε:καταρχήν δεν πιστεύω πως το υπουργείο πρεπει να είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει την παραπαιδεία(φροντιστηρια) για το τι θα βγαλει εκτος υλης.
Σε παρακαλώ δε να μη μπερδεύεις τα πράγματα.
Οι αμοιβές στα φροντιστήρια ούτε τη παραπαιδεία καθορίζουν ούτε και τη παιδεία που περιμένω να μας ορίσεις.
Θωμάς
Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς.
- Κοτρώνης Αναστάσιος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Κατ' αρχάς καλησπέρα.
Θωμά, συγνώμη, αλλά αν μη τι άλλο κάτι καθορίζουν και αυτές... Τώρα τι είναι αυτό, ας το βρει ο καθένας μόνος του...Ραϊκόφτσαλης Θωμάς έγραψε:Οι αμοιβές στα φροντιστήρια ούτε τη παραπαιδεία καθορίζουν ούτε και τη παιδεία που περιμένω να μας ορίσεις.
Θωμάς
Εσύ....; Θα γίνεις κανίβαλος....;
Καλησπέρα
Νομίζω πως η κουβέντα ξέφυγε , αν κάποιοι ένθεν και εκείθεν έχουν ''απωθημένα'' ας τα ''βγάλουν'' ανοίγοντας -αν το κρίνουν σκόπιμο- άλλο θέμα.
Αν και ένα τέτοιο θέμα μάλλον είναι άχαρο μιας και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει πίσω από την ανωνυμία του ή και επώνυμα να επικαλείται πράγματα που δεν μπορούν να αποδειχθούν.
Το ουσιαστικό είναι ότι ''εν κρυπτώ '' περικόπτεται η ύλη στα θετικά μαθήματα σε πολλές τάξεις χωρίς να γνωρίζουν τίποτα οι αρμόδιοι φορείς. Δεν γνωρίζουμε τι αφαιρείται και με ποια κριτήρια. Και δεν είναι βέβαια αυτό το μοναδικό πρόβλημα στο χώρο της εκπαίδευσης.
Δεν μπορούμε να δίνουμε συγχωροχάρτι στους ιθύνοντες λέγοντας ότι το υπουργείο δεν είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τα '' κακά'' φροντιστήρια.
Όσοι "βολεύονται" ας περιμένουν να μάθουν τον Σεπτέμβρη για το τι ακριβώς θα διδάξουν και αυτό δεν αφορά μόνο την Γ Λυκείου.
Από κει και πέρα ο καθένας σε όποιο χώρο και αν βρίσκεται και με όποια μέσα διαθέτει ας φροντίσει ώστε να πετύχει το καλύτερο για τους μαθητές του ,αν πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτούς. Έχω ξαναγράψει σε άλλο ανάλογο θέμα ότι τελικά αυτό που μετράει είναι αν ο καθένας έχει ήσυχη την συνείδηση του για όλα όσα κάνει ή δεν κάνει.
Γιώργος Ροδόπουλος- Εργαζόμενος-Ιδιοκτήτης σε φροντιστήριο
Νομίζω πως η κουβέντα ξέφυγε , αν κάποιοι ένθεν και εκείθεν έχουν ''απωθημένα'' ας τα ''βγάλουν'' ανοίγοντας -αν το κρίνουν σκόπιμο- άλλο θέμα.
Αν και ένα τέτοιο θέμα μάλλον είναι άχαρο μιας και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει πίσω από την ανωνυμία του ή και επώνυμα να επικαλείται πράγματα που δεν μπορούν να αποδειχθούν.
Το ουσιαστικό είναι ότι ''εν κρυπτώ '' περικόπτεται η ύλη στα θετικά μαθήματα σε πολλές τάξεις χωρίς να γνωρίζουν τίποτα οι αρμόδιοι φορείς. Δεν γνωρίζουμε τι αφαιρείται και με ποια κριτήρια. Και δεν είναι βέβαια αυτό το μοναδικό πρόβλημα στο χώρο της εκπαίδευσης.
Δεν μπορούμε να δίνουμε συγχωροχάρτι στους ιθύνοντες λέγοντας ότι το υπουργείο δεν είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τα '' κακά'' φροντιστήρια.
Όσοι "βολεύονται" ας περιμένουν να μάθουν τον Σεπτέμβρη για το τι ακριβώς θα διδάξουν και αυτό δεν αφορά μόνο την Γ Λυκείου.
Από κει και πέρα ο καθένας σε όποιο χώρο και αν βρίσκεται και με όποια μέσα διαθέτει ας φροντίσει ώστε να πετύχει το καλύτερο για τους μαθητές του ,αν πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτούς. Έχω ξαναγράψει σε άλλο ανάλογο θέμα ότι τελικά αυτό που μετράει είναι αν ο καθένας έχει ήσυχη την συνείδηση του για όλα όσα κάνει ή δεν κάνει.
Γιώργος Ροδόπουλος- Εργαζόμενος-Ιδιοκτήτης σε φροντιστήριο
Γιώργος Ροδόπουλος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης