ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ
Συντονιστής: spyros
ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ
ΕΠΕΙΓΟΝ
Αν ένας εξεταζόμενος, μόλις τελειώσει, παραδώσει το τετράδιο αλλά όχι και τα φωτοαντίγραφα με τα θέματα και ο επιτηρητής δεν το προσέξει αυτό και δεν του τα ζητήσει, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος να τα πάρει μαζί του, το τετράδιο (ο υποψήφιος) ακυρώνεται ή δεν υπάρχει πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Αν ένας εξεταζόμενος, μόλις τελειώσει, παραδώσει το τετράδιο αλλά όχι και τα φωτοαντίγραφα με τα θέματα και ο επιτηρητής δεν το προσέξει αυτό και δεν του τα ζητήσει, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος να τα πάρει μαζί του, το τετράδιο (ο υποψήφιος) ακυρώνεται ή δεν υπάρχει πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
The road to success is always under construction
Λέξεις Κλειδιά:
Re: ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ
Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά τα φωτοαντίγραφα μετά το τέλος της εξέτασης καταστρέφονται. Το γραπτό θα διορθωθεί κανονικά.
-
zolabrizola
Δεν ξέρω αν θα το δεις αλλά πολύ φίλος μου. Παω να βγω το απόγευμα απ το σπίτι, έδινα χημεία το πρωί, και βλέπω τα θέματα ξεχασμένα στην τσάντα μ. Φρίκη λίγο αλλά με παρηγόρησε το ότι έψαξα στο ιντερνετ κ είδα το ποστ σ σε φορουμ απ το 2017. Ενιγουεις άχρηστη στα μαθηματικά οποτε απλά γράφτηκα να πω αυτό επειδη μ φάνηκε αστείο και να ευχαριστήσω π σώσατε μια ψυχή απ το να αγχωθεί μη μηδενιστεί.
Αν και δεν κατάλαβα πολλά, φαντάζομαι είναι η εξέλιξη του ελληνικού λόγου που με δυσκολεύει και η αιτία, που εξηγεί αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να αναζητηθεί στο 2ο αξίωμα της θερμοδυναμικής;zolabrizola έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 06, 2024 9:23 pmΔεν ξέρω αν θα το δεις αλλά πολύ φίλος μου. Παω να βγω το απόγευμα απ το σπίτι, έδινα χημεία το πρωί, και βλέπω τα θέματα ξεχασμένα στην τσάντα μ. Φρίκη λίγο αλλά με παρηγόρησε το ότι έψαξα στο ιντερνετ κ είδα το ποστ σ σε φορουμ απ το 2017. Ενιγουεις άχρηστη στα μαθηματικά οποτε απλά γράφτηκα να πω αυτό επειδη μ φάνηκε αστείο και να ευχαριστήσω π σώσατε μια ψυχή απ το να αγχωθεί μη μηδενιστεί.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης