ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Συντονιστής: spyros

Άβαταρ μέλους
nikos_el

ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_el » Παρ Ιουν 16, 2017 2:46 pm

ΕΠΕΙΓΟΝ
Αν ένας εξεταζόμενος, μόλις τελειώσει, παραδώσει το τετράδιο αλλά όχι και τα φωτοαντίγραφα με τα θέματα και ο επιτηρητής δεν το προσέξει αυτό και δεν του τα ζητήσει, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος να τα πάρει μαζί του, το τετράδιο (ο υποψήφιος) ακυρώνεται ή δεν υπάρχει πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

The road to success is always under construction

Λέξεις Κλειδιά:
Άβαταρ μέλους
stavros

Re: ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavros » Παρ Ιουν 16, 2017 3:38 pm

Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά τα φωτοαντίγραφα μετά το τέλος της εξέτασης καταστρέφονται. Το γραπτό θα διορθωθεί κανονικά.

zolabrizola

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zolabrizola » Πέμ Ιουν 06, 2024 9:23 pm

Δεν ξέρω αν θα το δεις αλλά πολύ φίλος μου. Παω να βγω το απόγευμα απ το σπίτι, έδινα χημεία το πρωί, και βλέπω τα θέματα ξεχασμένα στην τσάντα μ. Φρίκη λίγο αλλά με παρηγόρησε το ότι έψαξα στο ιντερνετ κ είδα το ποστ σ σε φορουμ απ το 2017. Ενιγουεις άχρηστη στα μαθηματικά οποτε απλά γράφτηκα να πω αυτό επειδη μ φάνηκε αστείο και να ευχαριστήσω π σώσατε μια ψυχή απ το να αγχωθεί μη μηδενιστεί.

abgd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από abgd » Πέμ Ιουν 06, 2024 11:38 pm

zolabrizola έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 9:23 pm
Δεν ξέρω αν θα το δεις αλλά πολύ φίλος μου. Παω να βγω το απόγευμα απ το σπίτι, έδινα χημεία το πρωί, και βλέπω τα θέματα ξεχασμένα στην τσάντα μ. Φρίκη λίγο αλλά με παρηγόρησε το ότι έψαξα στο ιντερνετ κ είδα το ποστ σ σε φορουμ απ το 2017. Ενιγουεις άχρηστη στα μαθηματικά οποτε απλά γράφτηκα να πω αυτό επειδη μ φάνηκε αστείο και να ευχαριστήσω π σώσατε μια ψυχή απ το να αγχωθεί μη μηδενιστεί.
Αν και δεν κατάλαβα πολλά, φαντάζομαι είναι η εξέλιξη του ελληνικού λόγου που με δυσκολεύει και η αιτία, που εξηγεί αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να αναζητηθεί στο 2ο αξίωμα της θερμοδυναμικής;

\mathbb{K}_{ostas}\sum{}
Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης